Cégünkről

A Tensa Kft. a korszerű forgalomirányítás úttörőjeként jelent meg Magyarországon 1997-ben.

A Tensabarrier termékcsalád kizárólagos hazai forgalmazójaként rövidesen a hatékony vendégirányító- és elzárórendszerek szakértőjévé és elterjesztőjévé vált. Ezt a hagyományt 2008-ben az Axicont Kft. vette át.

A szabadalmaztatott best essay editing service heveder-visszahúzó mechanikán alapuló Tensabarrier vendégterelő rendszer a ’70-es évek elején került kifejlesztésre egy főként tartós feszítésű rugók gyártásával foglalkozó angol cég jóvoltából. A gyors felépíthetőség, a moduláris szerkezetnek köszönhető rugalmasság és az egyszerű tárolási tulajdonságok mellett a Tensabarrier modern eleganciája hamar kedveltté tette a terméket tervezői, berendezői és végfelhasználói körökben. Az immár 170 országban használt Tensabarrier család egyik kiemelkedő érdeme az egysoros sorbanállási kultúra elterjesztése. A mai termékskála mögött számos tesztelés, több évtizedes végfelhasználói tapasztalaton alapuló formai modernizáció és technikai fejlesztés rejtőzik.

Büszkék vagyunk arra, hogy kordonoszlopaink megbízhatóságával több mint 15 éve nap mint nap segíthetjük Önt a tájékozódásban a vasútállomásokon és a reptereken, a hatékonyabb ügyintésében a bankokban és a postákon, illetve do math for me online a gyorsabb jegyvásárlásban a mozik pénztárainál.

Győződjön meg az általunk kínált minőségről, tekintse meg akár személyesen is magyarországi referenciáinkat

Kordonjaink kielégítik a legkényesebb minőségi igényeket is, széles választékunk jól illeszkedő megoldást kínál bármely cég arculatához (pl.logózás).

 Árajánlatkérésével, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Tisztelettel: 

Az Axicont Kft. munkatársai